Bli medlem

Är du intresserad av ledarskap, nätverkande, företagsamhet och internationalisering?

Välkommen till JCI Mariehamn!

Vad?

JCI Mariehamn är en snart 60-årig förening för unga nuvarande eller blivande ledare och entreprenörer och alla som är intresserade av att utvecklas genom skolningar, projekt och företagsbesök. I föreningen vidgar vi vårt nätverk genom informella träffar så som luncher, after work, deltagande i nationella och internationella konferenser samt andra föreningsaktiviteter.

Vem?

Varje år tar vi in provmedlemmar till föreningen. Att vara provmedlem innebär att man under ett års tid får möjlighet att bekanta sig med JCI (Junior Chamber International) för att se om det är något man tycker är intressant och givande. Som provmedlem deltar du i minst ett föreningsmöte, ett projekt, en provmedlemsskolning, en JCI-skolning, en aktivitet utanför hemmakammaren, skriver en presentation till kammaren samt ordnar en provmedlemsfest tillsammans med de andra provmedlemmarna. Om man uppfyller de målen och känner att JCI Mariehamn är en intressant förening kan man bli ordinarie medlem efter provmedlemsåret. Du behöver fylla 20 år det år som du är provmedlem, våra ordinarie medlemmar är mellan 21-40 år.

Hur?

Kontakta oss via formuläret nedan så skickar vi dig en ansökningsblankett där du bl.a. får berätta om dig själv, varför du är intresserad av att bli medlem i JCI Mariehamn, vad du tror att du kan bidra med till föreningen och vilka förväntningar du har på ett medlemskap.

Vill du ha mer information om JCI Mariehamn och vad det innebär att vara provmedlem är du välkommen att kontakta vår ordförande på pres@jcimariehamn.ax.

Mer information om vår verksamhet hittar du också på vår Facebook-sida.

Mer information om JCI internationellt hittar du på www.jci.cc

    Namn

    E-post

    Ämne

    Meddelande