Nationellt årsmöte 2018

Nationellt årsmöte

JCI Finlands nationella konferens – Boost your career – arrangeras på Åland april 2018

Vill du och ditt företag vara med och skapa mervärde för både er och oss?

Vad och hur?

JCI Mariehamn arrangerar i april 2018 en stor konferens för unga ledare och entreprenörer från hela Finland. Totalt räknar vi med att ca 500–600 delegater (medlemmar i JCI kamrar runt om i Finland) kommer att besöka Åland under konferenshelgen. Under det kommande året, med start i slutet av april 2017, kommer vi att marknadsföra Åland och konferensen på en mängd olika sätt.

Temat är ”Boost your career” och vi kommer att erbjuda föreläsningar och workshops som tangerar detta område. Förutom utbildningarna kommer vi även att ordna en mässa, flertalet möten, välkomstfest, cocktails och en galamiddag. Det finns många olika tillfällen och sätt att presentera dig och ditt företag på, t.ex. via digitala nyhetsbrev, postala utskick, juniorhandelskammarens egna tidningar, webb (lokalt www.jcimariehamn.ax och nationellt www.jci.fi) – alla kanaler både lokalt, på distriktsnivå och nationellt.  Dessutom kommer vi att åka på minst åtta resor till JCI-konferenser i Finland för att marknadsföra Åland, våra samarbetspartners och vår konferens 2018.

Vi vill erbjuda möjligheten att komma i kontakt med ett ungt och aktivt nätverk. Juniorhandelskammarens medlemmar lever i en aktiv fas i sitt liv där yrke, karriär, ekonomi, vidareutbildning, familj, bostad, bil och resor har en central betydelse.

Vill du vara med och synas mot denna målgrupp? Vi är intresserade av att inleda samarbete med några få, väl utvalda partners som vi tror skulle ha nytta av att synas i samband med projektet och vår målsättning är naturligtvis att partnerskapet ska ge ömsesidig nytta.

Nedan finns förslag på partnerupplägg, men naturligtvis kan vi även skräddarsy ett upplägg och anpassa det efter möjlighet och önskemål.

Partner Manager

Kontakta vår Partner Manager Tanja Sabel på tanja.annina@gmail.com eller per telefon 040 045 8539 om du vill diskutera upplägg och ett eventuellt samarbete kring vår konferens.

Tanja bw Tanja Sabel

Projektledare

Ledare för projektet är:
Anna-Lena Anna-Lena Svenblad
Maria HA bw Maria Hellman-Aarnio

Läs mer på vår hemsida och på Facebook-sidan eller kontakta oss på boostyourcareer@jcimariehamn.ax