JCI Mariehamn skänker årligen en donation till en organisation som stöder olika ändamål, och organisationen som får donationen bestäms för varje år av årets sittande styrelse, på basis av rekommendationer från föreningens medlemmar.

I år väljer vi att stöda lokalt, och donerar därmed 300 euro till Matbanken på Åland, för att hjälpa stöda dem som behöver det som mest just nu i vårt kära Åländska samhälle.
Mariehamns Församling berättar att “Matbanken ger hjälp främst till dem som, av olika anledning, har tillfällig eller längre tids ekonomisk kris”, och detta tycker vi i JCI Mariehamn är helt fantastisk och ovärderlig hjälp på Åland.

På bilden Matbankens hjältinnor, Susanna Olsson, Sig-Britt Karlsson, Ulla Grunér, Beatrice Sjövall samt Gun Eriksson-Granlund.

Under dessa tider önskar Matbanken hjälp från så många som möjligt på Åland, “vi välkomnar alltid vad man än kan skänka” säger Susanna från Matbanken. Det är många just nu som behöver matvaror och hygienartiklar.

“Korona har gjort det extra tufft för alla i år, och de som är utsatta får inte bli utan hjälp. Det lilla vi kan hjälpa till med så skänker vi gärna till någon på hemmaplan som gör fantastiskt arbete, för Ålänningars välmående”, säger JCI Mariehamn President Katarina Weckman.

JCI Mariehamn tackar Matbanken på Åland så hjärtigt för det exceptionella arbete de utför varje år.