I fredags, den 5 maj, blev det lite annorlunda fredagsmyz för tre av våra medlemmar. JCI Mariehamn träffade Hela Hälzan för att höra mer om deras företag, hur allt började, var de är idag och vart de är på väg.

Deras mission är att förbättra hälsan hos framför allt de åländska kvinnorna – en kvinna i taget – men männen är självklart också välkomna. Företaget är ett öppet bolag som består av Laura Vauras och Sussi Knuts. De känner varandra sedan länge och säger att deras samarbete påminner om ett äktenskap där man kan lita på varandra i vått och torrt och kompletterar varandra på olika sätt.

Företaget är ambulerande, de håller sina träningspass i olika lokaler och jobbar även med skolor, möhippor, svensexor m.m. Den gedigna menyn gör skäl för namnet ”Hela Hälzan” – där finns olika former av zumba, piloxing, styrka, cirkelträning, familjeträning, kostrådgivning, massage m.m. Något för alla! Lauras och Sussis motto är att alla kan träna på sitt sätt och att vardagen är den viktigaste dagen – därför måste vi göra den trevlig.

Efter att företagarna berättat om sitt företag och svarat på många frågor var det dags för ett prova-på-pass. Det blev 1h med zumba och lite styrka med gummiband följt av lugn stretch. JCI:s medlemmar lämnade Hela Hälzan med svettiga kläder, ett leende på läpparna och en misstanke om träningsvärk till helgen.

Tack Hela Hälzan!

Företagsbesök Hela Hälzan 05.05.17

Glada & svettiga!